Aula de natura el Meandre – La Cellera de Ter

Educació ambiental i turisme – La Cellera de Ter
Aula de Natura El Meandre és un projecte d’educació ambiental i turisme de natura que neix amb vocació de servei i amb la convicció que el futur passa per la sostenibilitat ambiental, és a dir, per conservar i protegir el medi ambient de manera indefinida. L’eina clau per a aconseguir-ho és educar als joves i enamorar als adults.

Can Busquetics – El Meandre
Can Busquetics – El Meandre

Aquest projecte es desenvoluparà en la masia de Can Busquetics, en el municipi gironí de la Cellera de Ter (Les Guilleries), i es dotarà de les següents infraestructures:

Meandre del Ter
Meandre del Ter

Una aula de natura per a fer tallers, xerrades i altres activitats relacionades amb el medi ambient.
Un terreny, adjacent a la masia, on crearem diferents microhábitats per a poder observar i conèixer la flora i fauna autòctona que habita aquests paratges.

Llancem el projecte aquesta tardor amb rutes de senderisme per a descobrir els valors naturals de l’entorn i, de cara a la primavera, estem preparant activitats d’educació ambiental per a escolars i famílies a l’Aula i la finca.

L’equip humà està format per Raúl (ornitòleg i educador ambiental) i Eva (biòloga i naturalista), i comptarà amb la col·laboració d’experts en diferents disciplines.

Més informacion Aula de Natura el Meandre:
www.elmeandre.cat
Facebook
Twitter
Instagram
info@elmeandre.cat
Whatssap (621268944)