Manteniments Selva Nord

Oferim tot tipus de manteniments i reparacions, soms experts en jardineria, bricolatge i solucionar problemes de tot tipus, des de canviar una bombeta a pintar una casa.

Pintura interior i exterior:


Pintem el teu pis o casa amb pintures de qualitat no tòxiques, acomplim terminis d’entrega perquè no hagis de fer canvis en els teus projectes, acabats sense sorpreses, tot net i polit com ha de ser.

Jardiners Amer, Girona

Neteja de jardins:

Desbrossem jardins, fem manteniments de tot tipus de superfícies, espais públics i privats. Podat d’arbres i setós tall de gespa, implementació de sistemes de reg.

Reparacions de la llar:


Reparem incidències de la llar, fugues d’aigua, canvi d’enllumenats, avaries elèctriques, petites des perfeccions de la llar, tot allò que vulguis reparar a casa teva o farem.

Manteniment de comunitats


Portem el manteniment de la teva comunitat, pintura, portes, enllumenat, resolució d’incidències amb els inquilins, si tens un pis llogat nosaltres ens ocupem del manteniment i de les incidències que puguis esdevenir.

Reparacions de línies telefòniques

Reparem la teva linea de telèfon, passem cable a l’habitació que prefereixis, rosetes d’internet rj45 perquè puguis tenir internet a tota la casa, si no t’arriba internet allà on vols tel fem arribar.

Fem pressupostos tancats sense sorpreses, ens truques i venim ens interessem per als teus problemes i busquem la solució més adequada per a cada cas, perquè no totes les circumstàncies mereixen el mateix manteniment o reparació sinó la millor alternativa per al teu bé.

Per oferir un bon servei de qualitat i ràpid tenim una zona geogràfica especifica de manteniment integral.

Manteniment Integral Amer
Manteniment Integral Les Planes D’hostoles
Manteniment Integral Sant Feliu de Pallerols
Manteniment Integral Olot
Manteniment Integral La Cellera de Ter
Manteniment Integral Anglès
Manteniment Integral Sant Julià del Llor i Bonmatí
Manteniment Integral Bescano
Manteniment Integral Salt
Manteniment Integral Girona

Pots demanar més informació o el teu pressupost truca’n a:

661103323 Pau

O enviant un correu electrònic a mantenimentia@gmail.com

Manteniments Selva Nord