ūüďą Com millorar el meu negoci, guanyar mes clients - El Teu negoci Online
El teu negoci online

Locura: Hacer siempre lo mismo y esperar resultados diferentes

Els mètodes de venda tradicionals estan a la baixa, aquí t’explico com atraure clients i tenir èxit amb el teu negoci.

Tal com deia¬†Albert Einstein, ‚Äúsi sempre fas el mateix, no esperis que les coses canvi√Įn‚Ä̬†√©s per aix√≤ que¬†si vols que el teu negoci creixi¬†as de¬†provar coses noves, si sempre fas el mateix no esperis que vagi a millor de manera m√†gica.

Avui dia la gent està cansada que li venguin coses, en persegueixen diàriament amb anuncis i publicitat de tot tipus, és per això que els mètodes tradicionals de venda ja estan deixa’n de ser efectius o cada cop menys beneficis porten.

NO PERSEGUEIXIS ALS TEUS CLIENTS, FES QUE SIGUIN ELLS QUI ET PERSEGUEIXIN A TU

Si algun cop as necessitat buscar un servei professional t’hauràs adonat que no és fàcil de trobar i que un no sap bé on acudir, el primer que fem és buscar per internet o preguntar als amics i familiars, volem referencies i opinions d’altres usuaris per estar segur que estem contracta’n el servei o producte correcte, en aquest punt és on entren els nous mètodes de màrqueting.

Tot canvia molt de pressa¬†i, si vols estar al carro de les noves tend√®ncies,¬†no pots seguir fent el mateix de sempre¬†i omplir les xarxes socials d‚Äôofertes i propaganda, has de¬†donar a con√®ixer¬†les teves actituds professionals¬†deixa‚Äėn aix√≠¬†const√†ncia de la teva habilitat¬†en all√≤ que ofereixes.

I com es fa això? Ja aviso que no és un camí fàcil, hauràs d’invertir hores i diners, però la recompensa a llarg termini, serà més gran que l’esforç empleat, així doncs anem per feina.

El més aconsellable per ensenyar al món qui ets i que fas és ser a internet, podràs arribar a més gent invertint menys diners, la creació d’una pàgina web o Blog és el mitja més aconsellable, avui dia ja no fa falta ser programador ni tenir coneixements avançats d’informàtica per poder crear i administrar el teu propi blog. Pots demanar ajuda professional per iniciar-te i després continuar el camí tot sol.

Tenir un Blog implica crear contingut interessant i de qualitat amb una certa constància, qualsevol servei o producte que ofereixis et servirà per crear articles i contingut al teu blog, sense importar en el sector que estiguis.

Posaré alguns exemples perquè puguis entendre com fer-ho:

T’ens un negoci de fusteria, doncs fes un article ensenyant com construeixes un armari, amb fotografies que il·lustrin la teva feina, o dóna consells per conservar la fusta, o explica la diferència entre diferents tipus de fustes, etc..

T’ens un Restaurant, doncs ensenya com conservar el menjar, com cuinar un plat saludable, explica com s’ha de tractar als clients, explica anècdotes del local.. etc

Ets Gestor, doncs explica que fa falta per fer la declaració de la renda, publica notícies relacionades amb els impostos i altres interessos dels teus clients, indica quins punts són importants revisar d’un contracte.. etc

Podria donar molts més exemples, però crec que ja ha quedat clar que el més important és demostrar que saps de què parles i que domines en la teva matèria, quan mes ajudin els teus articles més fort serà el vincle que crearàs amb els teus clients.

Però fer això no pot fer que els meus clients aprenguin a fer les coses ells mateixos i jo perdi clients?

Pensar aix√≠ √©s un¬†error¬†molt com√ļ, pense que¬†un ofici no s‚Äôapr√®n en un article, tu per arribar a¬†ser un professional has hagut d‚Äôestudiar i pencar molt, pots veure les coses aix√≠ perqu√®¬†per tu √©s molt f√†cil i evident tot el que expliques, per√≤ un¬†client te dubtes i pors¬†que no el deixaran avan√ßar sense la teva ajuda.

 

POTS SEGUIR POSANT MIL EXCUSES PER NO CANVIAR I SEGUIR FENT EL MATEIX DE SEMPRE, O POTS POSAR-TE A TREBALLAR I ACONSEGUIR L‚Äô√ąXIT QUE ES MEREIX EL TEU NEGOCI, TU DECIDEIXES.

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *