El SimRacing arriba Girona - El teu Negoci Online

El SimRacing arriba Girona

Les carreres de cotxes tornen a estar més de moda que mai.

Les carreres de cotxes virtuals més conegudes com a SimRacing (simulació de carreres) mouen un gran volum d’usuaris què han fet d’un simple videojoc una veritable comunitat on podem trobar-hi tot tipus de simuladors que faran les delícies dels més adictes a la velocitat i al món del motor en general.

De la mà de dos Gironins del petit municipi d’anglès ha sorgit un campionat de carreres virtuals al simulador Assetto Corsa que ha set noticia al diari de Girona i entrevistats per Radio Bonmatí.

Simracing Girona, així es diu la web que han creat Marc Oliveras i David Tresserras, en poc mes de mitj any ja van per organitzar el tercer campionat de carreres virtuals i en aquest cas contant amb un patrocinador, que aportara premis als primers 3 classificats.

El concessionari oficial Audi Mogauto de Barcelona s’ha ofert per patrocinar la copa Audi TT Cup que començara aquest 5 de març de 2018 a Monza Italia.

El campionat consta d’un total de 12 provés repartides per circuits d’arreu d’Europa desde Bélgica circuit Spa-Francorchamp fins al Circuit Califòrnia Laguna Seca Raceway. La copa Audi TT Mogauto contara amb un total 32 pilots repartits en dos sales de 16 pilots i una cantera de 10 reservas per suplir les posibles baixes que puguin aver-hi al llarg del campionat.

El mecanisme del la copa Audi TT Cup Mogauto es sencill, el dia 5 de març començara la pretemporada que constara de dos carreres no puntuables que serviran per entrar en matèria i apendre les normes bàsiques de comportament al circuit. Després de la pretemporada començaran les 8 provés puntuables i d’aquestes proves els 8 primers classificats de cada sala aniran a una final a dos carreres per decidir qui serà el guanyador de la Audi TT Cup Mogauto.

El pilot que aconsegueixi guanyar el campionat serà premiat amb un curs de conducció Audi Experiece que es dura a terme al circuit de Montmeló, Barcelona.

Una de les prioritats dels organitzadors (David Tresserras i Marc Oliveras) es que les carreres siguin netes i tothom sàpiga com comportarse devant les adversitat que puguin trobar durant la carrera.

No busquem pilots ràpids ni professionals, si no tot el contrari “diu David Tresserres organitzador” volem que tots els aficionats al automobilisme puguin disfrutar de carreres netes on el respecte i el joc net sigui la principal motivació.

No es suficient escriure unes normes de comportament e imposar sancions “diu Marc Oliveras organitzador” em posat a disposicio dels usuaris que ho necessitin cursos de conducció per ensenyar a comportarse en cada un dels diferents apartats mes rellevants.

Aquest campionat ve acompanyat per retransmisions de totes les carreres. Retransmisions comentades desde la cabina del SimRacer (pilot de carreres virtuals) Marc Oliveras, on grava totes les curses al canal de Youtube Virtual Racing Girona.
Que es necessite per poguer participar als campionats organitzats per SimRacing Girona?

Per poguer participar es necessari tenir una videoconsola Playstation 4, el joc Assetto Corsa, una subscripció anual a PlayStation Network i un volant compatible, la inversió inicial es d’uns 600€ i això fa que la mitjana d’edat dels participants sigui de 30 a 50 anys.

Si ja ho tens tot apunt, pots inscriuret a la web de Simracing Girona i rebràs informació cada vegada que tinguin un nou event, ja sigui per un nou campionat, lliga DiRT Rally o curs de conducción.

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *