Fes-te veure a Internet

marketing online en angles gerona

Si busques oferir m√©s visibilitat al teu negoci aquest √©s el teu lloc. El teu Negoci online √©s una plataforma web gratu√Įta que permet als empresaris i aut√≤noms publicar el seu negoci indicant quins s√≥n els seus serveis i productes.

A m√©s s’inclouen fotografies i tractament de paraules clau per al posicionament local del teu negoci, per que no √©s el mateix posicionar en tot el pais que en una localitat com Girona.

Pensar d’aquesta manera fa que el teu negoci es pugui permetre posicionar de forma local i es mostri en els resultats de cerca. Avui dia la geolocalitzacio en els m√≤bils permet que el navegador busqui en una √†rea pr√≤xima a la seva ubicaci√≥, d’aquesta manera encara que no escriguin lampista a Girona, Google li mostr√©s els resultats de Girona i rodalies.

promocionar negocio web angles.jpg
Posicionament web per al teu negoci.

Pot semblar poc ambici√≥s posicionar localment per√≤ si pensem b√© veurem que uns centenars o milers de visites a l’any s√≥n una xifra gens menyspreable i si d’aquestes visites obtenim 10 clients nous cada any llavors sembla ser que funciona.

El teu Negoci online t’ofereix l’oportunitat de guanyar clients de forma gratu√Įta, aix√≤ fa que per pocs clients que es guanyin a l’any per estar a la plataforma sigui un benefici net i sincerament si ens parem a pensar hi ha pocs o cap servei gratu√Įt que ens aporti clients nous.

El fet de tenir tants negocis indexats amb serveis locals fa que la plataforma creixi en importància de domini que es veu reflectit en un millor posicionament amb el pas del temps, sempre obtindràs més visibilitat a la nostra plataforma, que en un web corporativa, per que a nivell de contingut i rellevància de domini acabarem mes a dalt a Google que el teu web.

Tenir pres√®ncia a Internet √©s important, ha dia d’avui depenent el tipus de negoci √©s indispensable tenir “alguna cosa” a internet perqu√® si no el tens estas perdent possibilitat de negoci, nous clients i prosperar en el teu negoci.

Nosaltres com a experts en plataformes web, tenim més de 1200 usuaris que visiten diàriament els nostres blogs i webs, és per això que sabem el que necessites per a poder ser visible a Internet.

promocionar negocio web angles.jpg
Genera trànsit a la teva web i guanya clients.

No perdis m√©s temps, dem√† mateix podries tenir el teu negoci a Internet de manera f√†cil, r√†pida i sense invertir diners. Posa’t en contacteamb nosaltres i explicar que fas, qui ets i on et poden trobar.

He llegit l' AVIS LEGAL i la POL√ćTICA DE PRIVACITAT

Dono el meu consentiment exprés per tal que la web www.elteunegoci.com publiqui les meves dades de contacte associades al meu negoci.

Si desitgeu revocar alguns dels vostres consentiments, envieu un correu a elteunegocionline@gmail.com
La revocació implica deixar sense efecte el consentiment previ de publicació de les dades i/o cessió de les dades.