Fes-te veure a Internet - El teu Negoci Online

Fes-te veure a Internet

Si busques oferir més visibilitat al teu negoci aquest és el teu lloc. El teu Negoci online és una plataforma web gratuïta que permet als empresaris i autònoms publicar el seu negoci indicant quins són els seus serveis i productes.

A més s’inclouen fotografies i tractament de paraules clau per al posicionament local del teu negoci, per que no és el mateix posicionar en tot el pais que en una localitat com Girona.

Pensar d’aquesta manera fa que el teu negoci es pugui permetre posicionar de forma local i es mostri en els resultats de cerca. Avui dia la geolocalitzacio en els mòbils permet que el navegador busqui en una àrea pròxima a la seva ubicació, d’aquesta manera encara que no escriguin lampista a Girona, Google li mostrés els resultats de Girona i rodalies.

Posicionament web per al teu negoci.

Pot semblar poc ambiciós posicionar localment però si pensem bé veurem que uns centenars o milers de visites a l’any són una xifra gens menyspreable i si d’aquestes visites obtenim 10 clients nous cada any llavors sembla ser que funciona.

El teu Negoci online t’ofereix l’oportunitat de guanyar clients de forma gratuïta, això fa que per pocs clients que es guanyin a l’any per estar a la plataforma sigui un benefici net i sincerament si ens parem a pensar hi ha pocs o cap servei gratuït que ens aporti clients nous.

El fet de tenir tants negocis indexats amb serveis locals fa que la plataforma creixi en importància de domini que es veu reflectit en un millor posicionament amb el pas del temps, sempre obtindràs més visibilitat a la nostra plataforma, que en un web corporativa, per que a nivell de contingut i rellevància de domini acabarem mes a dalt a Google que el teu web.

Tenir presència a Internet és important, ha dia d’avui depenent el tipus de negoci és indispensable tenir “alguna cosa” a internet perquè si no el tens estas perdent possibilitat de negoci, nous clients i prosperar en el teu negoci.

Nosaltres com a experts en plataformes web, tenim més de 1200 usuaris que visiten diàriament els nostres blogs i webs, és per això que sabem el que necessites per a poder ser visible a Internet.

Genera trànsit a la teva web i guanya clients.

No perdis més temps, demà mateix podries tenir el teu negoci a Internet de manera fàcil, ràpida i sense invertir diners. Posa’t en contacteamb nosaltres i explicar que fas, qui ets i on et poden trobar.

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *